IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2021: Хайди Клум, червеното ти отива!

17 май 2021 08 30

Моделката беше гост в шоуто на Джими Кимъл

Снимка: Getty

Когато си един от най-известните модели в продължение на повече от 20 години, рядко можеш да избегнеш папараците, опитващи се да те заснемат във всяка една ситуация. Колкото и да се криеш и да бягаш, все някой ще изникне иззад ъгъла и ще те изненада, снимайки те в не толкова изгодна за теб позиция. С появата на социалните мрежи обаче повечето звезди успяха да избегнат тези неща, като започнаха да публикуват все повече свои снимки, които да отвлекат вниманието на феновете от папарашките кадри.

Именно такъв е случаят с Хайди Клум, която е доста активна в Instagram и често радва последователите си с кадри от личния и професионалния си живот. В момента звездата работи върху предстоящия 16-и сезон на предаването „Америка търси талант“, който се очаква да започне през юни. Заради това Клум в момента е натоварена с няколко гостувания в различни телевизии, за да поговори както за себе си, така и за процъфтяващата модна кариера на дъщеря ѝ Лени.

За последното си гостуване, което беше в шоуто на Джими Кимъл, моделката показа, че все още е една от най-горещите звезди в наши дни, носейки червен тоалет на Dolce & Gabbana, който описваше стегнатото ѝ тяло. Феновете успяха да видят костюма преди самото шоу, тъй като Хайди реши да публикува няколко снимки от снимачната площадка в Холивуд.

Клум показа невероятните си крака, носейки плътно прилепнал червен клин и отворени токчета. Тя комбинира панталоните с червен мрежест топ, който не оставяше много на въображението и завърши визията с черен блейзър, украсен с няколко ципа. Съдията от „Америка търси талант“ беше пуснала дългата си руса коса, която свободно падаше върху раменете ѝ. Във видеото Хайди позира пред входната врата на шоуто на Джими Кимъл преди да се запъти към сцената. Преди клипът да приключи тя се завърта и маха на камерата.

През последните седмици Хайди и колегите ѝ от „Америка търси талант“ – София Вергара, Хауи Мандел и Саймън Кауъл – често бяха забелязвани да пристигат за записите на шоуто в Лос Анджелис. Очаква се епизодите да започнат на 1 юни, като 16-ия сезон ще бележи и завръщането на Кауъл в журито. Той си взе една година почивка, след като претърпя ужасяващ инцидент с електрическо колело. Продуцентът трябваше да премине през пет операции, след като счупи гърба си и беше заменен от Кели Кларксън и Кенан Томпсън.

Само преди няколко дни Хайди Клум имаше повод за празнуване, след като дъщеря ѝ Лени навърши 17 години. За да отбележи важния ден, моделката сподели снимка от шоуто на Victoria's Secret от 2003 година, когато е бременна в четвъртия месец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари